A virágenergetika kulcs a lelkünk titkaihoz

 

udatalattink számtalan programot tárol. Gyermekkorunktól fogva a megélt események mind megtanítottak velünk valamit. Hogy ki milyen eseményeket élt meg, és azok mire tanították, egyénileg változó, de amit megtanultunk, mindannyiunk életét meghatározza a mindennapokban. Kulcskérdés, hogy felismerjük-e, milyen programok épültek be tudatalattinkba, milyen félelemblokkok, régi stresszélményekből kialakult védekező mechanizmusok akadályoznak mindennapi életünkben. A felismeréshez nagyon jó eszköz a

 

kép


Virágenergetika
A változás kulcsa a mi kezünkben van!

 

A gyakori szidások megtanítják az embert szégyenkezni. A gyakori kudarcok megtanítják félni a további kudarcoktól. A tudatalatti minden esetben tárolja a megélt élményeket, s ha az események erős érzelmi töltéssel épültek be, akkor a kialakuló programok is mélyen gyökereznek, és befolyásolják életünket. Sokszor nem is tudjuk, miért reagálunk bizonyos esetekre mindig egyformán, miért nem merünk lépni adott helyzetekben, vagy miért követjük el folyton ugyanazt a hibát. Ezek a mélyen elrejtett programok a tudatos cselekvéseket is befolyásolják anélkül, hogy tudnánk erről. Pedig elménk, megfelelő módszer alkalmazása mellett bármikor feltárja titkait, csak olvasni kell tudni benne!

 

A virágenergetika a virágok, növények energiafelhasználása, valamint az ebből származó újabb energia kibocsátása. Ez a körforgás mindig is létezett, amióta a növények is léteznek. A fotoszintézisről már kisiskolás korban tanulunk, ami által megismerjük, hogy létezésük érdekében hogyan használják fel a növények a fényenergiát a vízből és a földből származó ásványi anyagok átalakításához. Közismert az is, hogy a növények bizonyos gázcserefolyamat útján tisztítják a levegőt. Az így végzett munkájuk során (az oxigén kibocsátása mellett) olyan anyagok szabadulnak fel belőlük, amelyek más élőlények életéhez alapvető feltételt biztosítanak.
A virágok színükkel igazolják, hogy egyéb alkotórészekkel is rendelkeznek, mint a növények levelei, és így képesek azoktól eltérő elemekkel gazdagítani a környezetüket.
A hosszabb ideje tartó megfigyeléseim, teszteléseim során nyert tapasztalatok bizonyítják, hogy a virágokból kibocsátott elemi részecskék a hormonháztartásunkra is hatással vannak, és korántsem csak az illatuk miatt. A virágok energiáit annak megfelelően hasznosítjuk, hogy milyen szerzett programokat zár magába a tudatalattink.

 

 

A fenti felismerések alapján született meg a 2011. december 07-én
PL-6204 lajstromszámon akkreditált

Virágenergetika-Asszociációs elemzés képzés.

 

kép

 

JW Player goes here
A képre kattintva, nagyítható.

 

© Virágenergetika, all rights reserved 2014 - 2019 
Ha az oldalon bármi olyat talál, ami sérti a szerzői jogokat, akkor azt kérem jelezze nekem, és én eltávolítom. Az oldalak tartalmát, vagy tartalmának egy-egy részét másolni, vagy más weblapba beilleszteni tilos!

Kapcsolat:     vagy akár a kapcsolat  oldalon üzenhet. 
A tárhely szolgáltató:  HostMax  
Admin: