A pszichológia négy személyiségtípust határoz meg. Az asztrológia szintén négy elemhez köti az emberi viselkedést.
A virágenergetika már nyolc személyiségtípust különböztet meg, ezáltal sokkal részletesebben képes ismertetni az alapvető tulajdonságokat, melyeken keresztül könnyebben mérhető fel a személyiség.

Míg egyik embert pillanatok alatt lehet megismerni, a másik pedig úgy zárja magát, mint Kékszakállú herceg a hetedik szobát.

Számtalan esetben tapasztalható, hogy egyáltalán nem, vagy csak részben és rettentő nehezen tárja fel igazi énjét a választ kereső. Ugyanakkor ő maga nagyon szeretne kijutni problémáinak rengetegéből. Erre a legegyszerűbb megoldás a

 

Képzeletben felépített és tetszés szerint berendezett kert

 

szimbolikus értelmezése. Ezen keresztül teljes képet kap a szakember a hozzá fordulóról. Így az összes tulajdonság, hajlam, képesség, igény, gát, hozott és tanult program, viselkedésminta félelem, egy rövid teszt során maradéktalanul megismerhetővé válik.

Ennek során a szakember sokkal pontosabban tudja meghatározni a kialakult személyiséget, ami elengedhetetlenül szükséges az okfeltárás, és a javasolható megoldás felismeréséhez.

 

JW Player goes here
A képre kattintva, nagyítható.

 

© Virágenergetika, all rights reserved 2014 - 2019 
Ha az oldalon bármi olyat talál, ami sérti a szerzői jogokat, akkor azt kérem jelezze nekem, és én eltávolítom. Az oldalak tartalmát, vagy tartalmának egy-egy részét másolni, vagy más weblapba beilleszteni tilos!

Kapcsolat:     vagy akár a kapcsolat  oldalon üzenhet. 
A tárhely szolgáltató:  HostMax  
Admin: