A virágenergetika kulcs a lelkünk titkaihoz

 

 

Robelin   1953. augusztus 28-án születtem, Mezőkovácsházán. Hogy miért azt a nevet kaptam, amit, nem tudni. Talán véletlen, talán a szüleim sejtettek valamit a jövőmről, tény mindenesetre, hogy Szeder vezetéknevem mellé a Hajnalka, Ibolya keresztneveket adták. Egy vadon termő, gyümölcsöző növény, és két virág. Úgy látszik, tényleg igaz: nomen est omen.

Korán költöztem Budapestre.

1985-ben kezdtem televíziós pályafutásomat, mint rendezőasszisztens. Négy évre rá Békéscsabára költöztünk azóta már elhunyt férjemmel, akit visszahívtak régi, kedves munkahelyére, a Jókai Színházba, ahol szintén rendezőasszisztens voltam. Később átpártoltam az ottani szépemlékű Körös Royal Televízióhoz, ott azonban már nem a kamera mögé, hanem elé ültem. Útjára indítottam tanácsadó műsoromat, tudomásom szerint az elsőt ebben a műfajban, amit aztán később, ahogy visszaköltöztem Budapestre, az egyik kereskedelmi televíziónál folytattam.

Ez persze nem volt előzmény nélküli. Régóta érdekelt az a világ is, amit helytelenül a "láthatatlan" jelzővel illetünk, és amit mindig is képes voltam (és vagyok ma is) érzékelni.

Felvettem a Robelin nevet: ennek segítségével tudom különválasztani a saját tapasztalatiamtól, magánvéleményemtől a hozzám fordulók speciális helyzetét.

Rakonczay József barátom, az egyik legjobb asztrológus, akit valaha is ismertem, miután elkészítette horoszkópomat, így nyilatkozott rólam:

   

Sok életen át virag összegyűjtött, az Univerzum egészére vonatkozó komplex tudással, összefüggéslátással rendelkezik. Képes másokat is tanítani, segíteni. Adottságai folytán tiszta kapcsolatban áll magasabb szellemiségekkel, más dimenziókkal, szükség esetén onnan üzeneteket továbbít. Tanításai mindig a belső megvilágosodást segítik. Képes a helyzet kiindulási pontjáig visszanézve, a legtávolabbi lehetőséget meglátva - összességében - elemezni az eseményeket. Jelenlegi életében számtalanszor kerül olyan élethelyzetbe, amit azért él át, hogy tapasztalatai révén többet tudjon segíteni a kétségbeesetteknek. A legelesettebb állapotában is képes másokat felemelni, lelkileg megerősíteni. Tisztánlátása segítségével megmutatja a problémákból kivezető leghelyesebb utat, úgy, hogy a döntés következményei is viselhetők legyenek. Sorsfeladata, hogy - mint egy lámpás ember - tudásával megvilágítsa mások előtt az utat.Ez az elemzés értette meg velem, miért nekem jutott az a kegyelem, hogy megláthassam, kidolgozhassam és taníthassam, milyen kapcsolatban van tudatalattink az élő virágokkal - egyáltalán, a növényekkel. Milyen feladatuk van a virágoknak, hogyan segítenek a mindennapjainkban, és hogyan tárja fel elménk az eddig rejtettnek hitt programokat, félelmeket, blokkokat - a virágok segítségével. A virágenergetikát, működési folyamatát és hatását számtalanszor teszteltem. Minden esetben teljes sikerrel. A virágenergetika segítségével nemcsak az aktuális problémák, bajok eredetét lehet feltárni, hanem arra is választ ad, mi a megoldás a problémákra.

 

JW Player goes here
A képre kattintva, nagyítható.

 

© Virágenergetika, all rights reserved 2014 - 2019 
Ha az oldalon bármi olyat talál, ami sérti a szerzői jogokat, akkor azt kérem jelezze nekem, és én eltávolítom. Az oldalak tartalmát, vagy tartalmának egy-egy részét másolni, vagy más weblapba beilleszteni tilos!

Kapcsolat:     vagy akár a kapcsolat  oldalon üzenhet. 
A tárhely szolgáltató:  HostMax  
Admin: