Ma már egyre több virágenergetikus segít azoknak, akik nem tudják, mi váltotta ki és tartja fent náluk azt a problémát, vagy problémákat, amik akadályozzák a várt eredmény, a célba érés, vagy a boldogság, boldogulás útján.


***


Ők már sikeresen elvégezték a Virágenergetika-Asszociációs elemzés képzést.

***


A 2011. december 07-én akkreditált
nemzetközileg egyedülálló

Virágenergetika - Asszociációs elemzés képzés anyagából új tanfolyamot indítok!

A kezdés dátuma: 2017. november 18. 09:00 óra


***


1. Moduljában összefoglaltakból - Virágenergetika - elsajátítható az élő, virágzó virágok energiaközvetítésének szimbolikája, értelmezése.

***


A 2. Modul témája a Képzeletben felállított, tetszésszerint berendezett kert szimbólumainak asszociációs elemzése részletesen ismerteti a nyolc személyiségtípust, és azok fő jellemzőit, képességeit, szerzett és hozott programjainak minőségét.

***


A 3. Modul tananyaga az Asszociációs elemzés virágkártyákkal, mellyel felmérhető a segítségkérő személy problémát eredetileg kiváltó esemény, és olyan megoldás javasolható, mely a megfelelő helyzetkezelésben segít.

***


Az 1. Modul megismerése ajánlott olyan virágkötőknek, akik szeretnék megtanulni, milyen virágkompozíció segíti elő a különböző problémák megoldását.

 

 

Érdeklődni és a tanfolyamra jelentkezni:
+36 30 74 88 163, - +36 1 369 76 91 vonalas számon,

vagy az alábbi e-mail címeken lehet:


 

 

rózsa

 

 

JW Player goes here

A képre kattintva, nagyítható. 

© Virágenergetika, all rights reserved 2014 - 2019 
Ha az oldalon bármi olyat talál, ami sérti a szerzői jogokat, akkor azt kérem jelezze nekem, és én eltávolítom. Az oldalak tartalmát, vagy tartalmának egy-egy részét másolni, vagy más weblapba beilleszteni tilos!

Kapcsolat:     vagy akár a kapcsolat  oldalon üzenhet. 
A tárhely szolgáltató:  HostMax  
Admin: